21.2.11

Για την εξόφληση της ΠΔΣ

Σήμερα Δευτέρα 21/02/2011, το σωματείο επισκέφτηκε τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκαίδευσης Λέσβου με αφορμή την μη εξόφληση των περσινών δεδουλευμένων των ωρομίσθιων καθηγητών στην ΠΔΣ. Μετά από συνάντηση με τον διευθυντή κ. Κοντάρα, στον οποίο και παραδώσαμε και γραπτώς το αίτημά μας για εξόφληση των δεδουλευμένων, πήραμε τη βεβαίωση ότι η διεύθυνση θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, και εάν παρ'όλ'αυτά δεν πληρωθούμε σύντομα, θα μας απαντήσει γραπτώς για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

2 σχόλια:

  1. Την προηγουμενη χρονιά δουλεψα και εγω στην ΠΔΣ στη Λήμνο .Ακόμα δεν μας εχουν εξοφλήσει.Εχετε κανενα νεο ? Που εχει σταματησει το θέμα ? Μπραβο σας για την συναντηση με τον Κονταρα αλλα φαινεται παραλογο να μην ξέρει η Δευτεροβ. Λέσβου τι ακριβως γινεται και δεν εχουμε λαβει ακομα όλα τα χρήματα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα νεότερο αν και είχαμε διαβεβαίωση πως μέχρι τη Δευτέρα θα είχαμε γραπτή απάντηση. Για κάθε νεότερο θα μπορούσες να στείλεις ένα mail στο selereba@gmail.com και να σε ενημερώνουμε μέσω mail list ή να μπαίνεις στο blog. Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή